Behandling mot dubbelhaka

Sverige är ett av de första länderna i Europa som nu kan erbjuda behandlingen som tar bort dubbelhakan för gott.
BELKYRA® deoxicholsyra är det första godkända läkemedlet för behandling av oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka. Det används hos vuxna patienter hos vilka dubbelhakan har en psykologisk inverkan.

Behandlingen är effektiv. Den lanserades efter tio års forskning i USA och under namnet Kybella. I USA har man gjort uppföljningar på den här behandlingen i fem år och man betraktar resultaten som lysande och kunderna är mycket nöjda.
 

Så går behandlingen till

Området som ska behandlas tvättas och märks med en speciell prickmall som fästs på huden och som gör att doseringen kan fördelas jämt. Behandlingen består i ett 20-tal stick med injiceringar i området som märkts ut. Substansen som injiceras med en tunn nål heter deoxicholsyra, och är en slags gallsyra. När behandlingen pågår kan det spänna ordentligt i vävnaden men smärtan går snabbt över. Efteråt kan det kännas skönt om man lägger en ispåse på det behandlade området.

Efter behandlingen kan man vara ordentligt svullen på hakan men den går bort efter några dagar.
 

Så fungerar det

BELKYRA® gör så att fettcellerna förstörs. När dessa cellerna har förstörts kan de inte längre lagra eller ansamla fett och resultatet av behandlingen är beständigt.

Förstörelsen av fettcellerna framkallar ett vävnadssvar där makrofager lockas till området för att eliminera cellrester och lipider, som sedan rensas bort genom naturliga processer.

Dagen efter och i någon vecka känns området fast och ömt. Efter några dagar lättar känslan och hakan mjuknar succesivt.

Redan efter några veckor börjar man se man resultatet av behandlingen. För att få bästa resultat behövs oftast två behandlingar med sex till åtta veckors mellanrum. Det är möjligt att göra upp till fyra behandlingar. Det här är en behandling som kan ses som ett alternativ till fettsugning. Med BELKYRA slipper man både narkos och konvalecens.
 

Biverkningar

Det är vanligt att få blåmärken, rodnad, känselbortfall, förhårdnad, stickningar och klåda de första dagarna efter behandlingen. Dessa reaktioner är tecken på att behandlingen fungerar. Vi behandlar inte gravida eller ammande mödrar. Om det här känns intressant är du välkommen att boka tid för en konsultation. Då kan vi bedöma om du är en lämplig kandidat för en Belkyrabehandling.

Behandling med
Ultra V Plasma

Vad är Ultra V Plasma uppstramning?

Ultra V Plasma, effektiv och vetenskapligt beprövad metod för att icke – kirurgiskt behandla hängande ögonlock, lös hud/ påsar under ögonen eller rynkor/fina linjer i ögonområdet.
Ultra V Plasma är en säker och effektiv behandling som gör det möjligt att återskapa en vaknare blick.

Ultra V Plasma behandling kan även genomföras på lös hud och fina linjer som exempelvis rökrynkor eller för att ta bort hudförändringar.

Så går behandlingen till 

Kliniska studier har påvisat att värme har en uppstramande effekt av huden. Ultra V Plasma behandlingen baseras på plasma energi som under kontrollerade former penetrerar huden vilket får medför en åtstramande av det aktuella området.
 

Vilka resultat kan förväntas? 

Redan direkt efter behandlingen ses ett tydligt lyft av det behandlade området. Full effekt av behandlingen kan förväntas efter cirka tre månader. Resultatet är permanent men det går att upprepa behandlingen om ytterligare resultat önskas. Beroende på utgångsläge rekommenderas 1 – 3 behandlingar.

Behandlingsområden Ultra V Plasma.png
Ultra V Plasma Instagram kopia.png

Pris Belkyra (dubbelhaka)

Vid måttlig dubbelhaka behövs vanligtvis två behandlingar.

En behandling kostar 9 500 kr, två behandlingar 19 000 kr.
Om det krävs mer än två behandlingar ges 20% rabatt, du betalar alltså 7 600 kr för behandling nr 3. 

Pris Ultra V Plasma

Ögonlockslyft, övre ögonlock 6000 kr

Ögonlockslyft inkl. lös hud under ögonen 8000 kr

Om ytterligare 2-3 behandlingar krävs, betalar man 2000 kr mindre än den föregående behandlingen (ord.pris).


Välkommen att boka din behandling!


 
monao.png

Frågor eller funderingar?

Mobil & SMS

Direkt 070 - 65 35 295
Kliniken 0920 - 105 50

Mail

mona@carecliniclulea.se