Ett effektivt sätt att ta bort rynkor

Botox är ett läkemedel som har använts inom sjukvården i nästan 30 år. Botox används även för estetiska behandlingar där man tar bort rynkor genom att tillfälligt försvaga mimiska muskler i ansiktet. Botox blockerar signalen mellan nerv och muskel så att muskeln inte kan dra ihop sig.


Behandlingsområden

Botox kan användas för att behandla tvärgående rynkor i pannan, argrynkor mellan ögonbrynen och kråksparksrynkor runt ögonen. Botox kan också användas för behandling av näsrynkor, neddragna sura mungipor, rynkor runt munnen, skrynklig haka samt för att lyfta överläppskonturen och ge en sensuell mun. Om man ger botox i tuggmuskeln får man ett smalare och mer hjärtformat ansikte.

Pris från 1 000 kr.
(Priserna varierat beroende på område och ingrepp. Rabatterat pris vid behandling av flera områden.)

Prisexempel:
Argrynka, 2 400 kr- 2800 kr
2 områden, argrynkan och panna,  3 500 kr
3 områden (t ex. argrynka, panna och kråksparkar),  3800  kr - 4 400 kr

Minskad spänningshuvudvärk, migrän och tandgnissling med Botox

Spänning i tuggmuskler, pannmuskler och nackmuskler kan ge tandgnissling och spänningshuvudvärk och bidra till uppkomst av migrän. Behandling med Botox kan minska dessa besvär.

Behandling med Botox är inte särskilt smärtsam eftersom den sker med en mycket tunn nål. Effekten kommer inom några dagar och sitter i 3-7 månader för rynkor, spänningshuvudvärk och tandgnissling. I ansiktet arbetar vi med mycket små doser och försvagar muskeln precis så mycket som behövs för att släta ut rynkan men ändå behålla en mimik i ansiktet. 


Välkommen att boka din behandling!


 
monao.png

Frågor eller funderingar?

Mobil & SMS

Direkt 070 - 65 35 295
Kliniken 0920 - 105 50

Mail

mona@carecliniclulea.se