Förbättra hudens struktur och kondition

Vad är Micro needling?

Micro needling blir mer och mer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen™-behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.
 

Marknadsledande med patenterad teknologi

Dermapen™ var den första mekaniska microneedling penna på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över.

Med sin unika vertikala teknik, 12 tunna och sterila engångsnålar, en stark motor och en automatiskt vibrerande funktion (patenterad AOVN™teknologi), skapar Dermapen™ upp till 1300 mikrokanaler i huden per sekund. De behandlingspreparat man använder kan därför effektivt penetrera ner i huden för optimalt upptag och effekt.


Behandlingsområden

Pris för en behandling av hela ansiktet: 1 995 kr, tre behandlingar 5 090 kr.
Pris för delar av ansiktet: en behandling 1 100 kr, tre behandlingar: 2 800 kr.

Nyhet! Är du under 20 år kostar en dermapenbehandling 1 495 kr.

Huduppstramning

Fina linjer och rynkor

Stora porer

Oren hud, acne

Milier, keratosis pilares

Pigmenteringar

Ärr – inclusive acne ärr, kirurgiska ärr och brännskadorv

Hudbristningar

Alopecia


Välkommen att boka din behandling!


 
monao.png

Frågor eller funderingar?

Mobil & SMS

Direkt 070 - 65 35 295
Kliniken 0920 - 105 50

Mail

mona@carecliniclulea.se