shutterstock_317205041.jpg
shutterstock_459775045.jpg
shutterstock_317205041.jpg

Dagkirurgen


SCROLL DOWN

Dagkirurgen


Vår Erfarenhet ger dig resultat

Mona Ovmar som äger och driver kliniken är i grunden legitimerad sjuksköterska med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon är även certifierad behandlare inom estetiska injektioner. Certifieringen utfärdas av Estetiska injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder dig som kund en möjlighet att göra upplysta och trygga val. Mona arbetar i nära samarbete med plastikkirurger inom området estetisk medicin och är medlem i flera organisationer som driver frågor om säkerhet i branschen.


Vi erbjuder behandlingar inom följande områden


För din trygghet

Alla människor har olika behov, förutsättningar och önskemål. En behandling ska ge ett naturligt resultat och som kund hos Care Clinic vill vi att du ska känna dig trygg och veta att vi aldrig jobbar utifrån en standardmall. Du ska dessutom känna att du när som helst kan kontakta oss om du har några frågor.

Alla behandlingar ges i enlighet med beprövad vetenskap och Care Clinic arbetar endast med produkter som av Läkemedelverket är godkända och väldokumenterade. Fotodokumentation sker före behandlingarna och varje behandling journalförs enligt Socialstyrelsens regler för journalföring.

Mona deltar kontinuerligt i utbildningar och kongresser för att ta del av nya tekniker och studier, det för att alltid kunna hålla en hög nivå på behandlingarna. Care Clinic samarbetar även med legitimerad läkare som kan bistå med rådgivning inom 24 timmar. 

 

Certifiering & Branschanslutning

 

PRODUKTER/VARUMÄRKEN


 
shutterstock_459775045.jpg

För din trygghet


Här har vi samlat allt du behöver veta inför och efter din behandling,
samt kundutlåtanden.

Vanliga frågor & svar

För din trygghet


Här har vi samlat allt du behöver veta inför och efter din behandling,
samt kundutlåtanden.

Vanliga frågor & svar

 
careclinic_logo_liggande_bronze_rgb.png

Kontakta Dagkirurgen

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Mobil & SMS

Direkt 070 - xxx xx xx
Kliniken 0920 - 105 50