Estetik - Fillers, Restylane och Botox

Elisabeth Karman Wass, tandläkare (karolinska universitets sjukhuset, Stockholm) med speciell inriktning på estetiska behandlingar. Utbildad i estetiska behandlingar i USA, Frankrike och Monacco, Sverige. Paris och Monacco, Europa och NY, USA. Privat praktiserande tandläkare i Stockholm. Utfört behandlingar fillers och botox i över 20år. En av dem som varit längst i branschen. Certifierad behandlare med golden standard (högsta grad). med specialistkompentens och högsta erfarenhetsnivå. Utbildad i injektionsteknik.

Restylane & Juvederm (8mån-1,5år beroende på produkt) Från 4000kr
Skriv något om att det är kroppsegen produkt. Ger vackert och naturligt resultat. Återfuktning eller förstoring av läppar. Tar bort veck och rynkor med omedelbara resultat. Restylane Skinbooster för återfuktning och spänst i huden. Man kan kombinationsbehandla med botox och fillers.
Lägg in bild som visar de olika behandlingsområdena.

Botox Effektivt sätt att ta bort rynkor. Botoxbehandling från 2500kr
4-6mån men med upprepad behandling får det längre effekt.
Argrynkan, pannrynkor, höjer ögonbryn

Tandpressning

Migrän

Hudföryngring Ärr fr.4000kr


Alla människor har olika behov, förutsättningar och önskemål. En behandling ska ge ett naturligt resultat och som kund hos Care Clinic vill vi att du ska känna dig trygg och veta att vi aldrig jobbar utifrån en standardmall. Du ska dessutom känna att du när som helst kan kontakta oss om du har några frågor.

Alla behandlingar ges i enlighet med beprövad vetenskap och vi arbetar endast med produkter som av Läkemedelverket är godkända och väldokumenterade. Varje behandling journalförs.

Mona deltar kontinuerligt i utbildningar och kongresser för att ta del av nya tekniker och studier, det för att alltid kunna hålla en hög nivå på behandlingarna. Care Clinic samarbetar även med legitimerad läkare som kan bistå med rådgivning inom 24 timmar.