shutterstock_243828643 (1).jpg
shutterstock_243828643 (1).jpg

Hårsalong


SCROLL DOWN

Hårsalong


Våra behandlingar

I din bokade behandling hos oss ingår alltid konsultation, shiatsu massage i våra schamponerings stolar, styling och rådgivning. Du som kund har alltid nöjd kund garanti. Våra frisörer gör det yttersta för att du som kund ska trivas hos oss.
 

 

KLIPPNING, 60 min

Konsultation och tvätt av hår, klippning och avslutar med lättare styling av håret. Råd och tips om hemvård ingår.

Luleå                         PITEÅ
FR. 630 KR                 FR. 550 kr

Färg / slingor av hår

Vi färgar hela hår, gör slingor med både folie, hätta och den senaste färgtekniken på fri hand. Pris varierar beroende på produktförbrukning och hur mycket hår man har. 

FR. 1500 KR

 

 

 

LYXX PRECISION BLEND - hårfärg för män

En lättare hårfärgning bara för män. Enkel att lägga till vid en klippning och tar inte mycket längre tid. Fräschar upp, jämnar ut och blir extremt naturlig.

250 KR

 

Add-on behandlingar fr. 250 KR

NIOXIN

En hårbottenbehandling mot håravfall, fet hårbotten och mjäll.

GLOSSING

En nyansering av håret som ger ny lyster och glans. Utmärkt behandling mellan färgningar. 

TREAT.ME 

En djupverkande behandling från Kevin Murphys serie utan parabener och sulfater. Finns för fuktfattigt, volym, färgbehandlat hår.

OLAPLEX

En molekyl som reparerar ytskiktet i hårstrået, blandas med hårfärg och blekning för att motverka skadat och frissigt hår – helt magiskt.

 

 

KLASSISK INPACKNING

Mjukgör och ger fukt till ett fuktfattigt hår. Perfekt för sommarskadat hår eller under den torra vinterperioden.


Hårförlängning

Vi arbetar med Hairtalks system och Glorious hair extension. Hairtalk är en teknik som passar dig med tunt fint hår som inte vill känna av löshåret eller bara vill få utfyllnad. En tejpteknik som gör det enkelt att fästa, skonsamt för håret men även ett fantastiskt hår som håller i upp till tre omsättningar. Glorious hair extension är baserat på rinex-tekniken vilket innebär att man fäster slinga för slinga med små ringar. De är enkla att flytta upp när ditt eget hår växer. Välkommen in så hjälper vi dig med prisuppgifter för det hår som passar just dig. 

Hårbehandling Lyxx

En hårbehandling som innehåller extra av allt. Vi börjar med konsultation av ditt hår. Frisören gör en hårbotten peeling som b.la. rengör på djupet, tar bort rester av produkter och orenheter. Därefter får du hårbottenmassage samt massage i våra sköna shiatsu-stolar. Sedan klippning och avslutande styling av ditt hår.

995 KR

 

 

Baluppsättning inkl. konsultation, 120 MIN

En avancerad arbetad uppsättning inför bal eller liknande tillställningar. I priset ingår en konsultation innan uppsättningstillfället samt lån av löshår.

1995 KR

STYLING, 30 MIN

Boka en styling för ditt hår inför en afterwork eller kanske en middag på tu man hand med din partner. En lättare styling där frisören tar fram ditt vackraste jag. Önskar du en mer arbetad styling rekommenderar vi att du bokar Uppsättning light.

Fr. 495 KR

 

bruduppsättning

En total upplevelse av ditt frisörbesök på din stora dag. I behandlingen ingår konsultation med frisören inför den stora dagen. Vi pratar upplägg, stil och form så när bröllopsdagen kommer ska det ligga en trygghet i ditt besök hos oss. På bröllopsdagen bjuder vi på tilltugg och snacks för bruden. Två tillfällen bokas.

3500 kr

uppsättning Advanced, 120 min

En ordentligt arbetad uppsättning med löshår om det önskas. Vi arbetar med håret för bästa hållbarhet. Passar utmärkt till dig som ska på gala.

1895 kr

 

DU MÖTS AV KUNSKAP, KVALITET OCH ENGAGEMANG HOS OSS PÅ LYXX. Medlem i Frisörföretagarna

 
ff-logo-dark.png