Med anor från 40-talet

Lyxx har ett professionellt team av frisörer, make-up artister, auktoriserade hud & Spa-terapeuter & massörer. Lyxx- ett team i ständig utveckling, alltid steget före för att kunna ge dig professionell rådgivning, hög kvalité och god service. 

Lyxx har sin historia så långt tillbaka som till 40-talet då Luleås första parfymeri slog upp portarna. Åren gick och 1998 tog familjen Lundmark över den befintliga rörelsen i lokalen där allt startade. Två anställda blev senare tre och fyra stycken. 2002 fick vi möjlighet att flytta hela verksamheten till centrala delen av Storgatan där vi finns idag. Vi slog ihop parfymeriet med den frisör salong vi också hade inom företaget till en och samma lokal, då fd Brothers lokaler och blev Presenta & Här. Vi växte med en hudterapeut som hyresgäst, Agnetas hudotek som arbetade med hud & Spa behandlingar i lokalen. Nu var företaget komplett, skönhet under samma tak. 2007 gick Ulf och Maggan i pension och döttrarna Ann & Mari drev det vidare med Agneta som en tredje delägare. Företaget växte och 2010 byttes varumärket Presenta & Här ut mot LYXX, ett varumärke som snabbt växt på den lokala marknaden. I dags datum driver Ann & Agneta företaget vidare tillsammans med 10 anställda.

 
 
 

Hudterapeuter


Lyxx-Siv-bild.jpg

SIV

Siv är auktoriserad hud- och spaterapeut med CIDESCO- examen. Hon har ett stort hjärta och älskar sitt jobb med att ta hand om människor och göra dem glada. Siv har 12 års erfarenhet inom yrket och gick sin utbildning vid Elisabetskolan i Stockholm. Hon har under många år drivit egen salong i Övertorneå men finns nu hos oss och vi är glada att hon blivit en av oss i teamet.

Lyxx-Emelie1-bild.jpg

Emelie

Emelie är utbildad auktoriserad hud- och spaterapeut med internationell CIDESCO examen på privatskolan för hudvård och spa i Stockholm. Emelie kommer närmast från en salong i Stockholm men har även haft en karriär på spa hotell i Åre. Emelie började på Lyxx våren 2015.

 
Lyxx-Ann-bild-800.jpg

Ann

Ann är make-up artist och internationellt Itec auktoriserad hud- och spaterapeut med 18 år i branschen. Utbildad vid Yrkeshögskolan för hudvård & SPA samt Axelssons gymnastiska institute. Ann fullkomligt älskar sitt arbete med människor inom skönhets- branschen, speciellt när hon får arbeta med problemlösning och engagemang för kunden. Delägare i Lyxx sedan 2007.

E-post : ann@lyxx.se

Lyxx-Agneta-bild-800.jpg

AGNETA

Agneta är vår internationellt auktoriserade hud- och spaterapeut med CIDESCO- examen med drygt 20år i branschen. Är även utbildad inom alternativ medicin, Ayur veda terapeut sedan 2006 med utbildning i Sverige och Indien. Hos Agneta får Du som kund en hudkonsultation med början innifrån och ut. Hon brinner för hud- och kroppsvård och har sina alldeles egna knep för att få ett lyckat resultat. Delägare i LYXX sedan 2007.

E-post : agneta@lyxx.se

 
Lyxx-Elisabeth-bild.jpg

Elisabeth

Elisabeth är med över 30 års erfarenhet en av Sveriges bästa när det gäller fillers och botox. Hon utbildar även läkare och sjuksköterskor inom området fillers. Elisabeth ser till att du som kund får helheten inom avancerad hudvård.

Anna (Mammaledig)

Anna kommer vara föräldraledig under en tid framöver. Anna är utbildad auktoriserad hud- och spaterapeut i Stockholm och har arbetat på Lyxx sedan 2010. Hon kan utföra samtliga behandlingar på SPA-avdelningen. Anna är glad, lyhörd och ser till att du som kund blir noggrant och varmt omhändertagen.

 

Frisörer


Lyxx-Lotta-bild.jpg

Lotta

Lotta är en frisör med många år bakom saxen. Hos oss på Lyxx har hon varit sedan 2010 men nu mera arbetar hon i egen regi i våra lokaler. Lotta arbetar engagerat med varje individ för att uppnå kundens förväntningar. Lotta har även gått Sassoons Academys internationella kurser i London vid ett flertal tillfällen.

Lyxx-Anna-bild.jpg

Anna

Anna är frisören som återvänt till oss på Lyxx efter några år på annan mark. Anna ger allt och lite till, är ärlig, rak och har lätt till skratt. Idag har Anna sin egen regi i Lyxx lokaler.

 
josefine.jpg

Josefine

Efter att ha levt och arbetat som frisör i Göteborg i många år lämnar hon västkusten för kärleken i norr. Josefine är perfektionist i sitt jobb och har en förkärlek till färgningar. Hennes styrka är att komma med nya idéer, ha koll på trender och inte vara nöjd förrän kunden är det.

Lina (Mammaledig)

Lina kommer vara föräldraledig under en tid framöver. Lina är en tuff och avslappnad tjej som jobbat hos oss sedan 2001. Inspirationsrik och nytänkande är ord som beskriver henne bra! Lina är även vår American Crew ambassadör, vilket innebär att hon har koll på det senaste klipp teknikerna och produkterna för män. 

 

Estetik


Lyxx-Mona-bild.jpg

Mona Ovmar är i grunden legitimerad sjuksköterska med specialistinriktning inom anestesi, akutsjukvård och kardiologi. Hon är även certifierad behandlare inom estetiska injektioner. Mona arbetar i nära samarbete med plastikkirurger inom området estetisk medicin och är medlem i flera organisationer som driver frågor om säkerhet i branschen. Hon arbetar aldrig utifrån en standardmall utan anpassar behandlingen för varje kund.

 

Barberare


_W1A3324-Edit-4.jpg

Christer

Christer, vår barberare har hittat en ny bransch. När han inte arbetar hos oss ser ni honom ofta i kulturella sammanhang. Christer arbetar på ett traditionellt klassiskt vis med sina kunskaper inom rakning. Varma och kalla handdukar använder han i behandlingen samt massage. Väl värt ett besök.