Med anor från 40-talet

Lyxx har ett professionellt team av frisörer, make-up artister, auktoriserade hud & Spa-terapeuter & massörer. Lyxx- ett team i ständig utveckling, alltid steget före för att kunna ge dig professionell rådgivning, hög kvalité och god service. Lyxx har sin historia så långt tillbaka som till 40-talet då Luleås första parfymeri slog upp portarna.
Nu expanderar Lyxx och öppnar även en salong i Piteå. 

 
 
 

Hudterapeuter


Ann

Ann är make-up artist och internationellt Itec auktoriserad hud- och spaterapeut med 18 år i branschen. Utbildad vid Yrkeshögskolan för hudvård & SPA samt Axelssons gymnastiska institute. Ann fullkomligt älskar sitt arbete med människor inom skönhetsbranschen, speciellt när hon får arbeta med problemlösning och engagemang för kunden. Delägare i Lyxx sedan 2007.

E-post : ann@lyxx.se

Agneta

Agneta är vår internationellt auktoriserade hud- och spaterapeut med CIDESCO- examen med drygt 20år i branschen. Är även utbildad inom alternativ medicin, Ayur veda terapeut sedan 2006 med utbildning i Sverige och Indien. Hos Agneta får Du som kund en hudkonsultation med början innifrån och ut. Hon brinner för hud- och kroppsvård och har sina alldeles egna knep för att få ett lyckat resultat. Delägare i LYXX sedan 2007.

E-post : agneta@lyxx.se

 
Lyxx-Frida-bild.jpg

FRIDA

Vår erfarna auktoriserade hudterapeut som har gått sin utbildning på en av Sveriges främsta skolor inom hud & spa i Stockholm. Frida har tidigare jobbat i Stockholm som spa-chef på Birka Cruises. En tjej som verkligen brinner för sitt yrke efter 9 år som hudterapeut.

 
 

Frisörer


Kamilla

Kamilla är Piteå-tjejen som började hos oss våren 2012. Utbildad på privatskola i Stockholm. Hon är en tjej som har nära till skratt och älskar färg, form och att utvecklas inom yrket. Kamilla har även gått Sassoon Academys kurser i London. Kamilla är ansvarig för Wellas varumärken, Sassoon, Nioxin, Sebastian & SP Professionals. Delägare i Lyxx Piteå.

EMELIE

En härlig, trygg och glad tjej med gesällbrev inom frisöryrket och 12 år bakom sig som frisör. Emelie är även utbildad make-up artist och kommer närmast från en annan salong i Piteå. 

 
Lyxx-Cilla-bild.jpg

Cilla

Är en positiv frisör som har nära till skratt och som verkligen brinner för sitt yrke. Färg, form och noggrannhet är några ledord som beskriver Cilla mycket väl. För dig som behöver något nytt och kreativt, boka en tid hos Cilla. Innehar gesällbrev sedan 2010.

 
 

Barberare


Christer

Christer, vår barberare har hittat en ny bransch. När han inte arbetar hos oss ser ni honom ofta i kulturella sammanhang. Christer arbetar på ett traditionellt klassiskt vis med sina kunskaper inom rakning. Varma och kalla handdukar använder han i behandlingen samt massage. Väl värt ett besök.