Med anor från 40-talet

Lyxx har ett professionellt team av frisörer, make-up artister, auktoriserade hud & Spa-terapeuter & massörer. Lyxx- ett team i ständig utveckling, alltid steget före för att kunna ge dig professionell rådgivning, hög kvalité och god service. Lyxx har sin historia så långt tillbaka som till 40-talet då Luleås första parfymeri slog upp portarna.
Nu expanderar Lyxx och öppnar även en salong i Piteå. 

 
 
 

Hudterapeuter


ann-1.jpg

Ann

Ann började sin bana på Lyxx, då Presenta Parfymeri, för 20 år sedan. Sedan dess har det hänt mycket. Ann har gått utbildningar både i och utanför Sverige. Jobbar idag som massage/spa terapeut, auktoriserad hudterapeut med internationell Itec examen samt make-up artist på Lyxx. Har medlemsskap i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation) Det som driver Ann lite extra är att jobba med problemlösningar, det kan vara olika typer av hudproblem såsom acne, acneärr, rosacea, perioral dermatit, olika typer av eksem, slapp och livlös hud med mera. Har ca 10 års erfarenhet av IPL/laser behandlingar, kemiska peelingar och avancerad hudvård. Att vara rak och ärlig i en kundkonversation är enormt viktigt, där möts kompetens och kunskap för att ta fram det bästa hos varje individ, säger Ann.

Detta visste du (kanske) inte om Ann: Jobbat som danslärare, spelat trummor i ett rockband.

E-post : ann@lyxx.se

agneta.jpg

Agneta

Agneta är vår internationellt auktoriserade hud- och spa terapeut med CIDESCO-examen och 23 års erfarenhet som hudterapeut. Är även utbildad inom alternativ medicin, Ayur veda terapeut sedan 2006 med utbildning i både Sverige och Indien (Kerala). Agnetas specialitet är behandlingar inom Avancerad hudvård, ex IPL, Kemiska peelingar, microneedling m m. Står hon i butiken kan du räkna med att få bra tips och råd för din hud och mycket mera.

Detta visste du (kanske) inte om Agneta: Rest runt i Asien under 6 års tid som inköpare för olika produkter bl a silver, olika hantverk. Bestigit ett berg i Malaysia 4100 meter, snorklat bland världens vackraste korallrev utanför Borneos kust.

E-post : agneta@lyxx.se

 
frida-1.jpg

FRIDA

Vår erfarna auktoriserade hudterapeut som har gått sin utbildning på en av Sveriges främsta skolor inom hud & spa i Stockholm. Frida har tidigare jobbat i Stockholm som spa-chef på Birka Cruises. En tjej som verkligen brinner för sitt yrke efter 9 år som hudterapeut.

 
 

Frisörer


kamilla.jpg

Kamilla

Kamilla är Piteå-tjejen som började hos oss våren 2012. Utbildad på privatskola i Stockholm. Hon är en tjej som har nära till skratt och älskar färg, form och att utvecklas inom yrket. Kamilla har även gått Sassoon Academys kurser i London. Kamilla är ansvarig för Wellas varumärken, Sassoon, Nioxin, Sebastian & SP Professionals. Delägare i Lyxx Piteå.

emelie-11.jpg

EMELIE

En härlig, trygg och glad tjej med gesällbrev inom frisöryrket och 12 år bakom sig som frisör. Emelie är även utbildad make-up artist och kommer närmast från en annan salong i Piteå. 

 
cilla.jpg

Cilla

Är en positiv frisör som har nära till skratt och som verkligen brinner för sitt yrke. Färg, form och noggrannhet är några ledord som beskriver Cilla mycket väl. För dig som behöver något nytt och kreativt, boka en tid hos Cilla. Innehar gesällbrev sedan 2010.

 
 

Barberare


Christer

Christer, vår barberare har hittat en ny bransch. När han inte arbetar hos oss ser ni honom ofta i kulturella sammanhang. Christer arbetar på ett traditionellt klassiskt vis med sina kunskaper inom rakning. Varma och kalla handdukar använder han i behandlingen samt massage. Väl värt ett besök.