Huden är vårt största organ och det är föränderligt, vi kan med 20 års erfarenhet på marknaden erbjuda det bästa din hud önskar vad gäller acne, anti age, rosacea, acneärr med mera eller bara få tips och råd om vad som är bäst för just din hud. 


ANSIKTSBEHANDLING LYXX, 90 MIN

I denna underbara behandling får du det lilla extra av allt. Vi inleder behandlingen med 10 min nack/rygg massage innan ansiktsbehandlingen tar vid. Efter avslutad behandling får du produktrekommendationer för just din hud. 

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, ansiktsmassage med akupressur och avslutande mask.

1195 KR

BOKA DIN TID

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING, 75 MIN 

Vi går igenom din hud från grunden, tar reda på hur huden mår och dess kondition. Detta är en perfekt behandling att starta med för dig som inte gjort ansiktsbehandling på länge, alternativt är en förstagångskund. Vi ger dig tips och råd hur du på bästa sätt tar hand om din hud. 

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, ansiktsmassage med akupressur och avslutande mask.

 895 KR

BOKA DIN TID

 

ANSIKTSBEHANDLING FÖR Tonår, 60 MIN

För dig under 20 år med oren tonårshud. Vi gör en analys av din hud för att se hur den mår. Därefter fokuserar vi på porrengöring för att ge huden en ren och fräsch känsla. Efter avslutad behandling ger vi tips och råd om hur du bäst sköter om din hud hemma.

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring och avslutande mask.

695 KR

BOKA DIN TID

Ansiktsbehandling, 60 MIN

Till dig som vill lägga extra fokus på den rengörande effekten. Vi fokuserar på djuprengöring av dina porer. 

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring och avslutande mask.

795 KR

BOKA DIN TID

 

ANSIKTSBEHANDLING FÖR MÄN, 75 MIN

En klassisk ansiktsbehandling som riktar sig till män och deras hud. Efter avslutad behandling ger vi tips och råd om hur du bäst tar hand om din hud. Se även våra andra behandlingar för män.

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage med akupressur och avslutande mask.

845 KR

BOKA DIN TID

Perfect glow ansiktsbehandling, 30 MIN / 60 MIn

En behandling som ger omedelbart lyft och glow i huden. Med en special mask som balanserar PH värdet tar man bort döda hudceller och sedan skapar vi glow med en revitaliserande fukt mask. Underbar före bröllop, fest, afterwork och kan med fördel göras på lunchen. (Behandlingen på 60 min innefattar tillval som djuprengöring med ånga samt ansiktsmassage).

995 KR / 1595 KR

BOKA DIN TID 

 

 

Lättare rengöring, 45 MIN

För dig som vill känna på produkterna men utan djupare rengöring. 

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, lättare massage och avslutande mask.

550 KR

BOKA DIN TID

hudkonsultation, 30 MIN

Är du osäker på vilken behandling som passar din hud, eller har du funderingar kring produkter. Boka in dig på en konsultation, vid bokning av ny behandling ger vi dig 10% rabatt på kommande behandling. Observera att vi inte utför någon behandling på denna bokning, endast konsultation.

395 KR

BOKA DIN TID

 

Add-on behandlingar fr.99:-

 

Du som kund kan effektivisera behandlingen med hjälp av tillvalsbehandlingar. Vi ger dig självklart tips och råd om vad som skulle passa din hud bäst. 

 

FRANSFÄRG I ANSIKTSBEHANDLING, 170 KR

BRYNFÄRG I ANSIKTSBEHANDLING, 150 KR

FRANS- OCH BRYNFÄRG I BEHANDLING, 285 KR

BOKA DIN TID

AMPULL i behandling, 99 kr

Optimera behandlingsresultatet med passande ampull som vi slussar ner i huden utifrån hudens behov.

BOKA DIN TID

 

PEELING MED MJÖLKSYRA, 99 KR

En favorit bland oss hudterapeuter. Öka den peelande effekten med mjölksyrans fantastiska resultat. Exfolierar bort döda hudceller effektivt samtidigt som hudens lyster och struktur ökar kraftigt. Ej för dig med känslig hud. 

BOKA DIN TID

Specialmask, 195 kr

Denna avancerade mask ger inte bara din hud fukt på djupet utan även en klar, fräsch och slätare struktur. Finns i tre varianter utifrån hudens tillstånd. 

BOKA DIN TID

 

Du möts av kunskap, kvalitet och engagemang hos OSS PÅ LYXX.