Avancerad hudvård är framtiden och vi på Lyxx vill ligga i framkant när det gäller det senaste på marknaden. En ständig utveckling sker och det gäller att vara med. Därför åker vi på mässor både i Sverige och utomlands för att hitta det absolut bästa, säkraste alternativen när det gäller resultatinriktad hudvård.


ULTRALJUDSRENGÖRING

Rengör huden på djupet effektivt med ultraljud. Passar dig med oren hud som vill maximera rengöringen och förminska porer. Gör huden starkare, renare och friskare. Kan med fördel kombineras med en klassisk ansiktsbehandling.

I behandlingen ingår: Rengöring, ultraljudsrengöring och avslutande ansiktsmask. 

495 KR

BOKA DIN TID

Restylane / Botox (KOnsult)

Tandläkare Elisabeth Karman Wass erbjuder fillers och botox. Boka en personlig konsultation hos vår läkare för närmare information. 

Restylane Fr. 3500 KR / AMPULL

Botox fr. 1000 kr / område

BOKA DIN TID eller läs mer om dessa behandlingar här

 

MICRONEEDLING / Dermapen

Behandling som triggar igång hudens egna självläkningsprocess och ökar cellförnyelsen. Nålar tar produkter ner på en djup nivå för att trigga igång fibrerna i huden. Perfekt för acne, ärr och bristningar men även hudföryngrande. Välkommen att boka in dig på en personlig konsultation.

FR. 1495 KR

BOKA DIN TID

KEMISK PEELING

Effektiv ansiktsrengöring som förminskar porer och arbetar hudföryngrande. Bäst resultat med en kur och hemmaprodukter. Finns även som behandling mot acne, pigmenteringar och Rosacea. Du som har en känslig hud kan med denna behandling (Dr. Gross) förstärka din hudbarriär och göra den mer motståndskraftig.
Kontakta oss för personlig rådgivning.

FR. 995 KR

BOKA DIN TID

 

 

 

IPL BEHANDLING

Effektiv borttagning av hår, kärl & pigmenteringar samt kollagenstimulering med marknadens effektivaste system. Kontakta oss för personlig konsultation & prisuppgift.

BOKA DIN TID

 

DU MÖTS AV KUNSKAP, KVALITET OCH ENGAGEMANG HOS OSS PÅ LYXX. 


Medlem i shr

 
SHR-logo.png