Ansikte

ANSIKTSBEHANDLING LYXX, 90 MIN

I denna underbara behandling får du det lilla extra av allt. Vi inleder behandlingen med 10 min nack/rygg massage innan ansiktsbehandlingen tar vid. Efter avslutad behandling får du produktrekommendationer för just din hud. 

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, ansiktsmassage med akupressur och avslutande mask.

1095 KR

BOKA DIN TID

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING, 75 MIN 

Vi går igenom din hud från grunden, tar reda på hur huden mår och dess kondition. Detta är en perfekt behandling att starta med för dig som inte gjort ansiktsbehandling på länge, alternativt är en förstagångskund. Vi ger dig tips och råd hur du på bästa sätt tar hand om din hud. 

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, brynplock, ansiktsmassage med akupressur och avslutande mask.

895 KR

BOKA DIN TID

 

Ansiktsbehandling, 60 MIN

Till dig som vill lägga extra fokus på den rengörande effekten. Vi fokuserar på djuprengöring av dina porer. 

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring och avslutande mask.

795 KR

BOKA DIN TID

 

ANSIKTSBEHANDLING FÖR TONÅR, 60 MIN

För dig under 20 år med oren tonårshud. Vi gör en analys av din hud för att se hur den mår. Därefter fokuserar vi på porrengöring för att ge huden en ren och fräsch känsla. Efter avslutad behandling ger vi tips och råd om hur du bäst sköter om din hud hemma.

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring och avslutande mask.

695 KR

BOKA DIN TID

 

HUDKONSULTATION, 30 MIN

Är du osäker på vilken behandling som passar din hud, eller har du funderingar kring produkter. Boka in dig på en konsultation, vid bokning av ny behandling ger vi dig 10% rabatt på kommande behandling. Observera att vi inte utför någon behandling på denna bokning, endast konsultation.

395 KR

BOKA DIN TID

ANSIKTSBEHANDLING FÖR MÄN, 75 MIN

En klassisk ansiktsbehandling som riktar sig till män och deras hud. Efter avslutad behandling ger vi tips och råd om hur du bäst tar hand om din hud. Se även våra andra behandlingar för män.

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage med akupressur och avslutande mask.

845 KR

BOKA DIN TID

 

 

 

LÄTTARE RENGÖRING, 45 MIN

För dig som vill känna på produkterna men utan djupare rengöring. 

I behandlingen ingår: Hudanalys, rengöring, peeling, lättare massage och avslutande mask.

550 KR

BOKA DIN TID

 

Tillval Ansikte

FRANSFÄRG I ANSIKTSBEHANDLING, 170 KR

BRYNFÄRG I ANSIKTSBEHANDLING, 150 KR

FRANS- OCH BRYNFÄRG I BEHANDLING, 275 KR

BOKA DIN TID

AMPULL I BEHANDLING, 99 KR

Optimera behandlingsresultatet med passande ampull som vi slussar ner i huden utifrån hudens behov.

BOKA DIN TID

 

PEELING MED MJÖLKSYRA, 99 KR

En favorit bland oss hudterapeuter. Öka den peelande effekten med mjölksyrans fantastiska resultat. Exfolierar bort döda hudceller effektivt samtidigt som hudens lyster och struktur ökar kraftigt. Ej för dig med känslig hud. 

BOKA DIN TID

SPECIALMASK, 195 KR

Denna avancerade mask ger inte bara din hud fukt på djupet utan även en klar, fräsch och slätare struktur. Finns i tre varianter utifrån hudens tillstånd. 

BOKA DIN TID


Kropp

HOTSTONE MASSAGE, 25 MIN / 50 MIN

Vi masserar dig med varma lavastenar. Stenarnas värme gör att massagens effekt ökar med upp till åtta gånger. Passar dig med mycket trötta, ömma muskler men även för dig med ledvärk. Finns i både nack-/ryggmassage och helkroppsmassage.

495 KR / 795 KR

BOKA DIN TID

KLASSISK MASSAGE, 25 MIN / 50 MIN

Klassisk svensk massage är en djupgående massage där vi går igenom musklerna och sätter igång blodcirkulationen för att lätta på spänningar i kroppen. Passar dig med spända ömma muskler. Finns i både nack-/ryggmassage och helkroppsmassage.

475 KR / 720 KR

BOKA DIN TID

 

AYUR-VEDISK MASSAGE, 45 MIN

En mjuk, behaglig helkroppsmassage med varma oljor utförd med en speciell massageteknik. Utmärkt behandling för dig med värk i kroppen. Djupt avslappnande för kropp och sinne.

750 KR

BOKA DIN TID

ANTISTRESSBEHANDLING, 75 MIN

Namnet säger allt... behandlingen börjar med en helkroppsmassage med varma oljor, därefter inpackning i värmefilt. Avslutas med ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. 

1095 KR

BOKA DIN TID

 

HELKROPPSPEELING, 45 MIN

Exfoliering av döda hudceller på hela kroppen. Ger en klar fräsch hud. Passar dig med extremt torr hud eller till dig som ska åka på solsemester. Behandlingen avslutas med applicering av bodycreme.

550 KR

BOKA DIN TID


fötter

KLASSISK FOTVÅRD, 60 MIN

Klassisk fotvård med fotbad, arbete med naglar och nagelband. Förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med massage och lackning.

650 KR (MED LACK)
595 KR (UTAN LACK)

BOKA DIN TID


Fransar och bryn

FRANSBÖJ

Permanent böjning av dina fransar, sitter i ca 2-3 månader.

695 KR

BOKA DIN TID

 

FRANSFÄRG, BRYNFÄRG & BRYNPLOCK, 420 KR

FRANSFÄRG & BRYNFÄRG, 395 KR

FRANSFÄRG & BRYNPLOCK, 395 KR

BRYNFÄRG, 200 KR

FRANSFÄRG, 250 KR

BRYNPLOCK, 220 KR

Brynplock + Brynfärg, 370 KR

BOKA DIN TID


Makeup

MAKEUP, 45 MIN

Passar dig som vill få en snygg makeup för en kväll eller speciell tillställning. Ingen konsultation.

500 KR

BOKA DIN TID

MAKEUPKONSULTATION, 60 MIN

Våra makeup-artister hjälper dig att ta fram den makeup och de färger som passar just dig. Du får steg för steg rådgivning hur du på bästa sätt ska lägga din makeup. Du väljer fest- eller vardagsmakeup och efter avslutad konsultation ingår produkter till ett värde av 650 kr.

650 KR

BOKA DIN TID

 

BRUDMAKEUP (TVÅ TILLFÄLLEN)

Konsultation inklusive färgning av fransar och bryn. Bokas vid två tillfällen.

1700 KR

BOKA DIN TID


Hårborttagning

IPL INTENSE PULSE LIGHT

IPL är en metod där man arbetar med att hetta upp hårsäcken till minst 70 grader för att ta död på cellerna i hårsäckens vägg. Det resulterar i att hårsäcken inte producerar fler hårstrån. Detta är en oerhört effektiv metod på mörka strån. Det krävs 4-6 behandlingar för att gå igenom hårets olika växtfaser. För pris, boka en personlig konsultation. 

BOKA DIN TID

VAXNING

Halva/hela ben, 450 kr / 650 kr

Ansikte, fr. 195 kr

Bikini, 450 kr

Rygg, 495 kr

Bröst, 495 kr

Under armar, 395 kr

BOKA DIN TID


Avancerad hudvård

RESTYLANE / BOTOX (KOnsult)

Tandläkare Elisabeth Karman Wass erbjuder fillers och botox. Boka en personlig konsultation hos vår läkare för närmare information. 

RESTYLANE FR. 4000 KR / AMPULL

BOTOX FR. 2500 KR / OMRÅDE

BOKA DIN TID

ULTRALJUDSRENGÖRING

Rengör huden på djupet effektivt med ultraljud. Passar dig med oren hud som vill maximera rengöringen och förminska porer. Gör huden starkare, renare och friskare. Kan med fördel kombineras med en klassisk ansiktsbehandling.

I behandlingen ingår: Rengöring, ultraljudsrengöring och avslutande ansiktsmask. 

495 KR

BOKA DIN TID

 

kemisk peeling

Effektiv ansiktsrengöring som förminskar porer och arbetar hudföryngrande. Bäst resultat med en kur och hemmaprodukter. Finns även som behandling mot acne, pigmenteringar och Rosacea. Du som har en känslig hud kan med denna behandling (Dr. Gross) förstärka din hudbarriär och göra den mer motståndskraftig.
Kontakta oss för personlig rådgivning.

Fr. 995 KR

BOKA DIN TID

MicroNeedling / Dermapen

Behandling som triggar igång hudens egna självläkningsprocess och ökar cellförnyelsen. Nålar tar produkter ner på en djup nivå för att trigga igång fibrerna i huden. Perfekt för acne, ärr och bristningar men även hudföryngrande. Välkommen att boka in dig på en personlig konsultation.

FR. 1495 KR

BOKA DIN TID

 

 

 

IPL BEHANDLING

Effektiv borttagning av hår, kärl och pigmenteringar samt kollagenstimulering med marknadens effektivaste system. Kontakta oss för personlig konsultation och prisuppgift.

BOKA DIN TID


Lyxx för män

MR. FACE, 45 min

Vi går igenom din hud från grunden, tar reda på hur huden mår och dess kondition. Detta är en perfekt behandling att starta med för dig som inte gjort ansiktsbehandling på länge, alternativt är en förstagångskund. Vi ger dig tips och råd hur du på bästa sätt tar hand om din hud. 

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmassage, mask och avslutande kräm.

495 kr

BOKA DIN TID

KLassisk Ansiktsbehandling för män, 75 MIN

En klassisk ansiktsbehandling som riktar sig till män och deras hud. Efter avslutad behandling ger vi tips och råd om hur du bäst tar hand om din hud.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage med akupressur och avslutande mask.

845 KR

BOKA DIN TID

 

Deep cleansing, 60 min

För dig som har mer eller mindre problem med tilltäppta porer. Vi fokuserar på djuprengöring av dina porer. 

I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, porrengöring, mask och avslutande kräm.

750 kr

BOKA DIN TID

 

SKIN Booster, 80 min

En härlig behandling som ger dig en fräsch, ren och återfuktad hud. Behandlingen inleds med en ryggmassage.

895 kr

795 KR, 50 min exkl. massage

995 KR, 90 min inkl. hudslipning, ex. mjölksyrefoliering vilket ger en lite kraftfullare behandling som är bra för porer och ger huden lyster.

BOKA DIN TID 

 

HIKER, 60 MIN

Klassisk fotvård för män. 

I behandlingen ingår: Fotbad, peeling, borttagning av förhårdnader, filning, nagel och nagelbandsvård, avslutas med fotmassage och mjukgörande kräm.

595 KR

BOKA DIN TID

HANDY MAN, 60 MIN

Handvård för män som vill fixa ex. torra händer, nagelband som spruckit och smuts som ej går att tvätta bort. Behandlingen avslutas med en skön handmassage och därefter en återfuktande handkräm.

595 KR

BOKA DIN TID

 

IPL Hårborttagning

IPL är en metod där man arbetar med att hetta upp hårsäcken till minst 70 grader för att ta död på cellerna i hårsäckens vägg. Det resulterar i att hårsäcken inte producerar fler hårstrån. Detta är en oerhört effektiv metod på mörka strån. Det krävs 4-6 behandlingar för att gå igenom hårets olika växtfaser. För pris, boka en personlig konsultation. 

BOKA DIN TID

VAXNING

Rygg, 495 kr

Bröstkorg, 495 kr

Mage, 495 kr

BOKA DIN TID

 

HOTSTONE MASSAGE, 25 MIN / 50 MIN

Vi masserar dig med varma lavastenar. Stenarnas värme gör att massagens effekt ökar med upp till åtta gånger. Passar dig med mycket trötta, ömma muskler men även för dig med ledvärk. Finns i både nack-/ryggmassage och helkroppsmassage.

495 KR / 795 KR

BOKA DIN TID

KLASSISK MASSAGE, 25 MIN / 50 MIN

Klassisk svensk massage är en djupgående massage där vi går igenom musklerna och sätter igång blodcirkulationen för att lätta på spänningar i kroppen. Passar dig med spända ömma muskler. Finns i både nack-/ryggmassage och helkroppsmassage.

475 KR / 720 KR

BOKA DIN TID

 

SE ÄVEN BEHANDLINGAR FÖR MÄN HOS "BARBERAREN"

 

Klicka här för att se samtliga behandlingar inom hår.

 

Klicka här för att se samtliga estetikbehandlingar och mer information.

 

Klicka här för att se samtliga behandlingar inom plastikkirurgi samt mer information.

 

KLASSISK RAKNING, 60 MIN

Traditionell rakning med anor från Frankrike i början av 1800-talet, denna stil blev sedermera vad man populärt kallar western-rakning. En skön avslappnande timme att se mer som en ritual än som enbart rakning. 

Behandlingen består av: Varma och kalla handdukar, oljor, två varv knivrakning (medhårs och mothårs), balm för återfuktning samt avslappnande massage.

495 KR

BOKA DIN TID

 

HUVUDRAKNING MED KNIV, CA. 30 MIN

För den kund som vill ha hudnära rakning av huvud. Huvudrakningen genomförs med kniv och efteråt masseras kunden med återfuktande balm eller olja.

395 KR

Ring 0920 - 105 50 för bokning.

ANSNING/TRIMNING, CA. 40 MIN

Här skapas linjer och ankantning för att förstärka karaktären hos kundens skägg.

Behandlingen består av: Varma och kalla handdukar, hals- och linjerakningar med kniv, toppklippning med sax, balm för återfuktning och huvudmassage.

395 KR

Ring 0920 - 105 50 för bokning.