estetik.jpg
estetik.jpg

Estetiska behandlingar


Fillers, Restylane och Botoxbehandlingar

SCROLL DOWN

Estetiska behandlingar


Fillers, Restylane och Botoxbehandlingar

en av Sveriges mest meriterade behandlare inom branschen.

Elisabeth Karman Wass, tandläkare (karolinska universitets sjukhuset, Stockholm) med speciell inriktning på estetiska behandlingar. Elisabeth är privat praktiserande tandläkare i Stockholm med utbildning i estetiska behandlingar från bl.a. USA, Frankrike, Monaco och Sverige. Med över 20 års erfarenhet, av fillers- och botoxbehandlingar, är hon en av Sveriges mest meriterade inom branschen. Hon är även certifierad behandlare med gold standard (högsta grad), med specialistkompentens och högsta erfarenhetsnivå, och med utbildning i injektionsteknik. Allt för att kunna erbjuda dig som kund bästa resultat och en ökad trygghet.

Behandlingar

Restylane & Juvederm Behandling, Från 4000 kr, BOKA DIN TID >

Vill du lyfta, föryngra, definiera eller återskapa volym? Restylane och Juvederm är produkter som består av hyaluronsyra, en kroppsegen produkt som hjälper huden att hålla sin spänst och fasthet. Behandlingen är tämligen enkel och ger ett vackert, naturligt och direkt resultat. Du kan bl.a. ge återfuktning eller förstora dina läppar, ta bort veck och rynkor eller med Restylane Skinbooster; ge återfuktning och spänst till huden. Vi kan även kombinationsbehandla med botox och fillers för önskat resultat. Effekten av injektionen sitter i ca. 5-18 månader beroende på individuell nedbrytning av hyaluronsyran och antalet gånger man injicerat. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss för en konsultation.

Exempel på behandlingsområden.

Exempel på behandlingsområden.

Botox behandling, från 2500 kr, BOKA DIN TID >

Botox är en effektiv behandling för att ta bort rynkor och veck. Alla åldras vi olika, en del besväras av en rynka mellan ögonen som gör att man ser arg ut, s.k. argrynka. Andra har problem med ”kråksparkar” runt ögonen, och rynkor på överläppen och i pannan. Med en botoxbehandling kan du snabbt och enkelt åtgärda bl.a. besvärande rynkor, migrän, hängande ögonbryn, tandpressning eller skrymmande ärr (Hudföryngring av ärr kostar fr. 4000kr). Effekten av en behandling varierar, men kan beräknas till ca. 4-6 månader. Upprepad behandling får en längre effekt. Har du fler frågor är du välkommen att kontakta oss för en konsultation.

För din trygghet

Alla människor har olika behov, förutsättningar och önskemål. En behandling ska ge ett naturligt resultat och som kund hos oss vill vi att du ska känna dig trygg och veta att vi inte arbetar utifrån en standardmall. Uppstår funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Alla behandlingar journalförs och ges i enlighet med beprövad vetenskap och vi arbetar endast med produkter som av Läkemedelsverket är godkända och väldokumenterade. För att kunna erbjuda behandlingar av en hög nivå deltar Elisabeth kontinuerligt på kongresser och utbildningar för att hålla sig uppdaterad gällande nya studier och tekniker.

estetiska-injektionsradet.jpg

Boka din filler / Botoxbehandling

Vid frågor eller tidsbokning kan du även ringa 0920-105 50 (Luleå) eller 0911-20 00 60 (Piteå).