shutterstock_243828643 (1).jpg
shutterstock_243828643 (1).jpg

Hårsalong


SCROLL DOWN

Hårsalong


Våra behandlingar

I din bokade behandling hos oss ingår alltid konsultation, shiatsu massage i våra schamponerings stolar, styling och rådgivning. Du som kund har alltid nöjd kund garanti. Våra frisörer gör det yttersta för att du som kund ska trivas hos oss.

 

Hår


KLIPPNING Klassisk, 60 min

I behandlingen ingår: Konsultation och tvätt av hår i våra shiatsu- massagestolar, klippning som avslutas med lättare styling av håret. Tips och råd om hemvård ingår.

Luleå                         PITEÅ
FR. 630 KR                 FR. 550 kr

Klippning deluxe, 75 min

Vet du om att det brukar ta extra lång tid hos frisören så är detta ditt val. Du har tjockt hår, jätte lockigt eller om du vill göra en stor frisyrförändring. I behandlingen ingår: Konsultation och tvätt av hår i våra shiatsu-massagestolar, klippning som avslutas med lättare styling av håret. Tips och råd om hemvård ingår.

830 KR

 

Maskinklippning, 30 min

Bokas endast i samråd med frisör.
Ingår: EJ tvätt, maskinrakning sidor.

fr. 395 KR (Bokas ej online)

Maskinklippning, 45 min

Bokas endast i samråd med frisör.
Ingår: Snabb tvätt, maskinrakning sidor och lättare med sax på hjässan.

fr. 495 KR (Bokas ej online) 

 

Avancerad hårvård


Klippning + Hårbottens-peeling, 90 min

Dermabration är våran hårbottenspeeling som med svaga syror exfolierar hårbotten från döda hudceller och överskottsfett. Den ger din hårbotten bästa förutsättningarna för ett friskt hår. Passar alla men inriktar sig även på kunder med någon form av hårbottens problem. 

995 kr

Klippning + Olaplex, 90 min

Olaplex är våran uppbyggande proteinbehandling som stärker hårstråna. Perfekt för dig som färgar/bleker håret mycket.

fr. 995 KR

 

 

Klippning LYXX, 90 min

I en Lyxx-klippning ingår det att vi frisörer rekommenderar vilken kur som passar ditt hår, klassisk klippning, extra lång tid i våra schamponeringsstolar med hår- och ryggmassage. Vi ger dig även tips och råd på lättare styling.

995 KR

Klippning + treat me, 90 MIN

Treat Me är en skräddarsydd salongsbehandling som verkar på djupet, ger långvarig näring och glans. Vi går efter ditt hårs behov, reparation, näring, volym och täthet, färgskydd och anti-aging.

995 KR

 

hårbehandling lyxx, 75 min

En hårbehandling som innehåller extra av allt. Vi börjar med konsultation av ditt hår. Frisören gör en hårbotten peeling som b.la. rengör på djupet, tar bort rester av produkter och orenheter. Därefter får du hårbottenmassage samt massage i våra sköna shiatsu-stolar. Sedan klippning och avslutande styling av ditt hår.

995 kr

 
 

Färg och slingbehandlingar

Lyxx använder sig av KEVIN.MURPHYs färgprodukter för att vara så skonsam mot kundens hår som möjligt. Kevin Murphys använder sig av ekologisk odling eller ekologiska och naturliga skördeprocesser för att försäkra sig om att alla produkter som bär märkets namn håller högsta kvalitét. Färgerna innehåller vitaminer och aminosyror som verkar för att stärka hårets ytskikt, och för att ge håret en tjock look och känsla. Mjukgörande ämnen från mango - och murumurusmör gör håret mjukt och glansigt. Extrakt från peruansk bark, baobab, bambu och apelsinblomma laddar håret med viktlös fukt, och antioxidanter från kakaduaplommon, orkidé, lotusblomma och ökenlime stärker håret. Med kraftfulla ingredienser direkt från naturen är KEVIN.MURPHY en serie produkter som kombinerar det bästa från naturen med modern teknologi - upplev naturlig aromaterapi i en modern och effektiv förpackning!


Klippning + Färg, 2 h

T.ex. Utväxtfärg + enstaka flingpaket (korta hår/tunnare hår).

fr. 1695 kr

Klippning + Färg, 2,5 h

Vanligaste färgbehandlingen här på Lyxx, då det mesta hinns med. T.ex. Utväxtfärg, slingor, nyansering.

fr. 1895 kr

 

Klippning + Färg, 3 h

Vet du om att det brukar ta extra lång tid hos frisören så är detta ditt val. Du har tjockt hår eller du vill göra en större färgförändring som t.ex. helblekning, slinga upp hela håret eller gå från mörk till ljusare.

fr. 2100 kr

Klippning + nyansering, 90 min

Fräscha upp din nuvarande färg vid schamponeringen med en nyansering.

945 kr

 

färg/Slingor (Klippning ingår ej), 1,5 h

Bokas endast i samråd med frisör.

fr. 1200 kr (Bokas ej online)

färg/Slingor (Klippning ingår ej), 2 h

Utväxtfärg + enstaka slingor eller slinga utväxten + nyansering.

fr. 1500 kr

 

färg/Slingor (Klippning ingår ej), 2,5 h

Helhårsfärgning / Balayage / Slingning av hela håret.

fr. 1895 kr

Konsultationstid, 15 min

Har du svårt att välja vilken behandling du ska göra så kan du boka en konsultation där vi ger dig råd på vilken behandling du ska välja. Då kan vi ge exaktare prisuppgifter och tidsåtgång.

175 kr

 

Olaplex i färgbehandlingen

Olaplex är vår mirakelprodukt som du kan lägga till i färgblandningen eller blekningen så skadas inte håret lika mycket och du får en mer glansfull färg. Bör ingå i allas färgbehandlingar men är ett måste till väldigt skadade hår. Denna behandling bokar du om du vill lägga till olaplex i behandlingen.

fr. 100-350 kr

 
 

hårförlängning

Vi arbetar med Hairtalks system. Hairtalk är en teknik som passar dig med tunt fint hår som inte vill känna av löshåret eller bara vill få utfyllnad. En tejpteknik som gör det enkelt att fästa, skonsamt för håret men även ett fantastiskt hår som håller i upp till tre omsättningar.

Bokas endast via telefon/ i butik, kom gärna in och prata med våra frisörer.


 

Styling


Håruppsättning/Bruduppsättning/Baluppsättning

I behandlingen ingår konsultation med frisören. Vi pratar upplägg, stil och form, En avancerad arbetad uppsättning inför bal, bröllop eller liknande tillställningar. I priset ingår en konsultation innan uppsättningstillfället samt lån av löshår om så önskas. Vid konsultationen tas en delsumma på 350kr som sedan dras av vid nästa bokning. Tvätt ingår ej.

fr. 2000-3000 kr

lättare halv uppsättning, 60 min

Boka en styling för ditt hår inför en afterwork eller kanske en middag på tu man hand med din partner, en mer arbetad styling med tupering, lockar, halvuppsättning, tips och råd. Tvätt ingår ej.

895 kr

 

Styling, 30 min

Boka en styling för ditt hår inför ett event, en afterwork eller kanske en middag på tu man hand med din partner, Du får antingen håret lockat, plattat eller bara tvättat ink föning. En väldigt enkel styling.

fr. 495 kr

 
 

DU MÖTS AV KUNSKAP, KVALITET OCH ENGAGEMANG HOS OSS PÅ LYXX. Medlem i Frisörföretagarna

 
ff-logo-dark.png