Vi är ett team auktoriserade hud- & spaterapeuter med över 20 års erfarenhet inom kroppsvård/massage. I vårt stora dagspa kan vi hjälpa dig att känna lugn och harmoni.


HOTSTONE MASSAGE, 25 min / 50 min

Vi masserar dig med varma lavastenar. Stenarnas värme gör att massagens effekt ökar med upp till åtta gånger. Passar dig med mycket trötta, ömma muskler men även för dig med ledvärk. Finns i både nack-/ryggmassage och helkroppsmassage.

495 KR / 795 KR

BOKA DIN TID

KLASSISK MASSAGE, 25 min / 50 min

Klassisk svensk massage är en djupgående massage där vi går igenom musklerna och sätter igång blodcirkulationen för att lätta på spänningar i kroppen. Passar dig med spända ömma muskler. Finns i både nack-/ryggmassage och helkroppsmassage.

475 KR / 720 KR

BOKA DIN TID

 

AYUR-VEDISK MASSAGE, 45 MIN

En mjuk, behaglig helkroppsmassage med varma oljor utförd med en speciell massageteknik. Utmärkt behandling för dig med värk i kroppen. Djupt avslappnande för kropp och sinne.

750 KR

BOKA DIN TID

ANTISTRESSBEHANDLING, 75 MIN

Namnet säger allt... behandlingen börjar med en helkroppsmassage med varma oljor, därefter inpackning i värmefilt. Avslutas med ansiktsrengöring, ansiktsmask och ansiktsmassage. 

1095 KR

BOKA DIN TID

 

HELKROPPSPEELING, 45 MIN

Exfoliering av döda hudceller på hela kroppen. Ger en klar fräsch hud. Passar dig med extremt torr hud eller till dig som ska åka på solsemester. Behandlingen avslutas med applicering av bodycreme.

550 KR

BOKA DIN TID

LER- & ALGINPACKNING, 100 MIN (ENDAST I LULEÅ)

Underbar kroppsbehandling för dig som vill ha allt för din kropp. Behandlingen börjar med torrpeeling av kroppen, därefter inpackning av alger och lera. Avslutas med en helkroppsmassage med varma oljor. Passar dig med trötta ömma muskler.

1295 KR

BOKA DIN TID (Endast tillgänglig i Luleå)

 

Powerlite Ice-permanent fettreducering (ENDAST I LULEÅ)

Powerlite Ice tar effektivt bort celluliter samt oönskade fettdepåer med en unik kombination av frysning (cryolipolys) och stötvågor. Det som gör Powerlite Ice unik jämfört med andra behandlingar för fettreducering är att man efter frysningen använder stötvågor för att ytterligare bryta ner cellerna. Detta ger en jämnare hudstruktur. Behandlingen är helt utan kirurgiska ingrepp och ingen återhämtningstid. Det finns vetenskapliga studier som bevisar metodens effektivitet. Behandlingen är snabb, säker & effektiv! Boka in dig för en personlig konsultation. Observera att detta är ingen viktminskningsmetod utan en metod att forma kroppen samt tajta till den och minska fettdepåer. 

Du kan även läsa mer på www.powerlite.com

fr 995 KR

BOKA DIN TID (Endast tillgänglig i Luleå)

 

DU MÖTS AV KUNSKAP, KVALITET OCH ENGAGEMANG HOS OSS PÅ LYXX.