Behandlingar för hårt arbetande män

Mannens hud behöver tas om hand precis som kvinnans. En mans hud är något grövre än kvinnans och har cirka 20 % mer kollagen. Det gör att deras hud har något bättre motståndskraft mot solen och hudens åldrande sker i en långsammare takt än kvinnans. Det medför också att deras hud tål något tuffare produkter. Mannen har även en högre talgproduktion och oftast något större porer vilket gör att huden ofta upplevs fetare.

Här nedan kan ni se behandlingar som vi anpassat speciellt för män och deras behov.

 

MR. FACE, 45 MIN

Vi går igenom din hud från grunden, tar reda på hur huden mår och dess kondition. Detta är en perfekt behandling att starta med för dig som inte gjort ansiktsbehandling på länge, alternativt är en förstagångskund. Vi ger dig tips och råd hur du på bästa sätt tar hand om din hud. 

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ansiktsmassage, mask och avslutande kräm.

495 KR

BOKA DIN TID

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING FÖR MÄN, 75 MIN

En klassisk ansiktsbehandling som riktar sig till män och deras hud. Efter avslutad behandling ger vi tips och råd om hur du bäst tar hand om din hud.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage med akupressur och avslutande mask.

845 KR

BOKA DIN TID

 

DEEP CLEANSING, 60 MIN

För dig som har mer eller mindre problem med tilltäppta porer. Vi fokuserar på djuprengöring av dina porer. 

I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, porrengöring, mask och avslutande kräm.

750 KR

BOKA DIN TID

SKIN BOOSTER, 80 MIN

En härlig behandling som ger dig en fräsch, ren och återfuktad hud. Behandlingen inleds med en ryggmassage.

895 KR

795 KR, 50 min exkl. massage

995 KR, 90 min inkl. hudslipning, ex. mjölksyrefoliering vilket ger en lite kraftfullare behandling som är bra för porer och ger huden lyster.

BOKA DIN TID 

 

HIKER, 60 MIN

Klassisk fotvård för män. 

I behandlingen ingår: Fotbad, peeling, borttagning av förhårdnader, filning, nagel och nagelbandsvård, avslutas med fotmassage och mjukgörande kräm.

595 KR

BOKA DIN TID

HANDY MAN, 60 MIN

Handvård för män som vill fixa ex. torra händer, nagelband som spruckit och smuts som ej går att tvätta bort. Behandlingen avslutas med en skön handmassage och därefter en återfuktande handkräm.

595 KR

BOKA DIN TID

 

IPL HÅRBORTTAGNING

IPL är en metod där man arbetar med att hetta upp hårsäcken till minst 70 grader för att ta död på cellerna i hårsäckens vägg. Det resulterar i att hårsäcken inte producerar fler hårstrån. Detta är en oerhört effektiv metod på mörka strån. Det krävs 4-6 behandlingar för att gå igenom hårets olika växtfaser. För pris, boka en personlig konsultation. 

BOKA DIN TID

VAXNING

Rygg, 495 kr

Bröstkorg, 495 kr

Mage, 495 kr

BOKA DIN TID

 

HOTSTONE MASSAGE, 25 MIN / 50 MIN

Vi masserar dig med varma lavastenar. Stenarnas värme gör att massagens effekt ökar med upp till åtta gånger. Passar dig med mycket trötta, ömma muskler men även för dig med ledvärk. Finns i både nack-/ryggmassage och helkroppsmassage.

495 KR / 795 KR

BOKA DIN TID

KLASSISK MASSAGE, 25 MIN / 50 MIN

Klassisk svensk massage är en djupgående massage där vi går igenom musklerna och sätter igång blodcirkulationen för att lätta på spänningar i kroppen. Passar dig med spända ömma muskler. Finns i både nack-/ryggmassage och helkroppsmassage.

475 KR / 720 KR

BOKA DIN TID

 

SE ÄVEN BEHANDLINGAR FÖR MÄN HOS "BARBERAREN"

 

Sammanfattningsvis bör män använda sig av hudvårdsprodukter som är anpassade för män. Exempelvis ansiktsrengöring, rakprodukter, ögonkräm, återfuktande och lugnande ansiktskräm.
 

DU MÖTS AV KUNSKAP, KVALITET OCH ENGAGEMANG HOS OSS PÅ LYXX.