IMG_6433_3.png
IMG_6433_3.png

Vi tar hand om dig


 

 

 

SCROLL DOWN

Vi tar hand om dig


 

 

 

 

Med anor från 40-talet

Lyxx har ett professionellt team av frisörer, make-up artister, auktoriserade hud & Spa-terapeuter & massörer. Lyxx- ett team i ständig utveckling, alltid steget före för att kunna ge dig professionell rådgivning, hög kvalité och god service. 

Lyxx har sin historia så långt tillbaka som till 40-talet då Luleås första parfymeri slog upp portarna. Åren gick och 1998 tog familjen Lundmark över den befintliga rörelsen i lokalen där allt startade. Två anställda blev senare tre och fyra stycken. 2002 fick vi möjlighet att flytta hela verksamheten till centrala delen av Storgatan där vi finns idag. Vi slog ihop parfymeriet med den frisör salong vi också hade inom företaget till en och samma lokal, då fd Brothers lokaler och blev Presenta & Här. Vi växte med en hudterapeut som hyresgäst, Agnetas hudotek som arbetade med hud & Spa behandlingar i lokalen. Nu var företaget komplett, skönhet under samma tak. 2007 gick Ulf och Maggan i pension och döttrarna Ann & Mari drev det vidare med Agneta som en tredje delägare. Företaget växte och 2010 byttes varumärket Presenta & Här ut mot LYXX, ett varumärke som snabbt växt på den lokala marknaden. I dags datum driver Ann & Agneta företaget vidare tillsammans med 10 anställda.

 
 
 

Hudterapeuter


 
Siv_IMG_6360.png

SIV

Siv är auktoriserad hud- och spaterapeut med CIDESCO- examen. Hon har ett stort hjärta och älskar sitt jobb med att ta hand om människor och göra dem glada. Siv har 12 års erfarenhet inom yrket och gick sin utbildning vid Elisabetskolan i Stockholm. Hon har under många år drivit egen salong i Övertorneå men finns nu hos oss och vi är glada att hon blivit en av oss i teamet.

 

Emelie

Emelie är utbildad auktoriserad hud- och spaterapeut med internationell CIDESCO examen på privatskolan för hudvård och spa i Stockholm. Emelie kommer närmast från en salong i Stockholm men har även haft en karriär på spa hotell i Åre. Emelie började på Lyxx våren 2015.

 

Ann

Ann är make-up artist och internationellt Itec auktoriserad hud- och spaterapeut med 18 år i branschen. Utbildad vid Yrkeshögskolan för hudvård & SPA samt Axelssons gymnastiska institute. Ann fullkomligt älskar sitt arbete med människor inom skönhets- branschen, speciellt när hon får arbeta med problemlösning och engagemang för kunden. Delägare i Lyxx sedan 2007.

E-post : ann@lyxx.se

AGNETA

Agneta är vår internationellt auktoriserade hud- och spaterapeut med CIDESCO- examen med drygt 20år i branschen. Är även utbildad inom alternativ medicin, Ayur veda terapeut sedan 2006 med utbildning i Sverige och Indien. Hos Agneta får Du som kund en hudkonsultation med början innifrån och ut. Hon brinner för hud- och kroppsvård och har sina alldeles egna knep för att få ett lyckat resultat. Delägare i LYXX sedan 2007.

E-post : agneta@lyxx.se

 
Emelie_IMG_6375.png

Elisabeth

 

Jennifer

Jennifer är utbildad auktoriserad hud- och spaterapeut med CIDESCO examen på privatskolan för hudvård & SPA i Stockholm och har varit hos oss sedan 2012. En glad och noggrann tjej som brinner för sitt jobb. Hon arbetar med allt från ansiksbehandlingar, kroppsbehandlingar, frans- och brynfärg & personliga make-up konsultationer. Är även certifierad öronhåltagare hos Blomdahls.

 

Anna

Anna, vår autoriserade hudterapeut är mamma ledig från våren 2015 till och med hösten 2016.

 

 

 

Frisörer


 
Lotta_IMG_6408.png

Lotta

Lotta är tillbaka igen efter sin senaste mamma ledighet. Lotta är en frisör med många år bakom saxen. Hos oss på Lyxx har hon varit sedan 2010. Lotta arbetar engagerat med varje individ för att uppnå kundens förväntningar. Lotta har även gått Sassoons Academys internationella kurser i London vid ett flertal tillfällen.

Tina_IMG_6389.png

Anna

Anna är frisören som återvänt till oss på Lyxx efter några år på annan mark. Anna ger allt och lite till, är ärlig, rak och har lätt till skratt. Idag har Anna sin egen regi i Lyxx lokaler.

 

Kamilla

Kamilla är Piteå-tjejen som började hos oss våren 2012. Utbildad på privatskola i Stockholm. Hon är en tjej som har nära till skratt och älskar färg, form och att utvecklas inom yrket. Kamilla har även gått Sassoon Academys kurser i London. Kamilla är ansvarig för Wellas varumärken, Sassoon, Nioxin, Sebastian & SP Professionals.

Lina

Lina är en tuff och avslappnad tjej som jobbat hos oss sedan 2001. Inspirationsrik och nytänkande är ord som beskriver henne bra! Lina är även vår American Crew ambassadör, vilket innebär att hon har koll på det senaste klipp teknikerna och produkterna för män. Lina är mamma-ledig från våren 2015, beräknas vara tillbaka våren 2016.

 
 

Barberare


Christer

Christer, vår barberare har hittat en ny bransch. När han inte arbetar hos oss ser ni honom ofta i kulturella sammanhang. Christer arbetar på ett traditionellt klassiskt vis med sina kunskaper inom rakning. Varma och kalla handdukar använder han i behandlingen samt massage. Väl värt ett besök. Tider kan bokas torsdagar, fredagar & lördagar.