Senaste på Lyxx

I samband med lanseringen av vår nya webb startar vi även en blogg. Här kommer du kunna läsa mer om vad som händer på Lyxx samt att vi delar med oss av kunskap och tips från branschen.

Det går inte att undgå att vi befinner oss mitt i en pandemi som påverkar oss alla. På Lyxx vidtog vi tidigt åtgärder för att skydda er kunder och oss själva så nu har dessa åtgärder som handsprit, munskydd, visir, stanna hemma vid ev symptom blivit en vardag för oss.

Julen står inför dörren och denna tid betyder mycket för oss, försäljningen av presentkort på våra behandlingar och produkter brukar vara en mycket populär julklapp. Du som kund kan fortsätta att köpa dessa presentkort i butik, men också på våran hemsida på ett enkelt sätt. Här kan du köpa presentkort för Luleå respektive Piteå.

Vill du köpa produkter så kan du ringa oss, betala via Swish och få paketet levererat direkt till din dörr, ring oss för mer information. Luleå: 0920 - 105 50 och Piteå: 0911 - 20 00 60

Nytt är också våran webbshop med Dermalogica produkterna, enkelt att beställa hem. Du kan även boka din egen hudterapeut i butik och få personlig rådgivning gällande vilka produkter du bör köpa in. Att ta rekommendationer från någon av våra professionella terapeuter betyder oftast att köpet blir billigare än att du själv provar dig fram.

Tills vi hörs nästa gång: Håll ut, hjälp varandra, tänk fina tankar.

Agneta
Aukt. Hudterapeut LYXX Luleå

Previous
Previous

Kemisk peeling - en populär behandling