Förnyelse på Lyxx Luleå

Under snart 20 år har Ann & Agneta arbetat tillsammans, och de senaste 16 åren drivit Lyxx med frisörer och hudterapeuter tillsammans för att skapa ditt vackraste jag – en helhet för skönhet. Ett fantastiskt kreativt team som under åren gjort denna resa möjlig på så många sätt. Superlativen kan inte bli för många.

Men allt har sin tid och den 1 februari 2024 lämnar vi över en del av Lyxx Luleå, närmare bestämt frisörsalongen, i ny regi. Samtliga frisörer kommer jobba kvar! Den nya ägaren heter Jenny och kommer i samma anda driva Lyxx frisörer, skapa framtidens salong och utveckla den vidare. Vi kan säga att Jenny är fantastisk på så många sätt och vi är säker på att Lyxx frisörsalong kommer utvecklas till nya nivåer.

Men ni slipper oss inte, vi kommer fortfarande jobba en trappa upp på Lyxx Hudvårdsklinik där vi arbetar enbart med hudvård och behandlingar.

Detta innebär lite förändringar

  • Lyxx Luleås presentkort kommer fortsättningsvis endast gälla på hudvårdskliniken och inte hårvård. Detta vill vi förtydliga gäller bara i Luleå, Piteå salongen fortsätter som vanligt med både hår & hudvård.

  • Lyxx Hårsalong har en egen bokningssida som du hittar här. Du kan fortfarande läsa om samtliga behandlingar under “Hårsalong” och klicka dig vidare för att boka din tid.

Lyxx Piteå

Vi vill vara tydliga med att denna förändring endast gäller Lyxx Luleå. Lyxx Piteå kommer fortsätta med både hårsalong och hudvårdsklinik i vanlig ordning!

Ann & Agneta
Ägare, Lyxx Luleå & Piteå

Next
Next

Hudterapeutens tips för torr hud